צור קשר l תקנון l דף הבית l מפת אתר l הבלוג
 

zuchinni

זוקיני עם פטריות וצנוברים

החומרים:
4-5 זוקיני
1/4 כוס שמן זית
200 גרם פטריות שמפיניון, חתוכות
2 שיני שום מרוסקות
חופן צנוברים
2 כפות מיץ לימון
מלח

אופן ההכנה:
1. פורסים את הזוקיני בעזרת קולפן ירקות.
2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו קלות את השום.
3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותם , עד שהן מתחילות לשנות את צבען.
4. מוסיפים את הזוקיני ומעט מלח, מערבבים היטב, משאירים על האש ל-2 דקות ומורידים מהאש.
5. מפזרים מעל צנוברים שנקלו קלות במעט חמאה.
6. מגישים בטמפרטורת החדר.

באדיבות ג'אקומו - אשף הבישול האיטלקי

 
 

רשימת דיוור