זוקיני עם פטריות וצנוברים
החומרים: 4-5 זוקיני 1/4 כוס שמן זית 200 גרם פטריות שמפיניון, חתוכות 2 שיני שום מרוסקות חופן צנוברים 2 כפות מיץ לימון מלח
אופן ההכנה: 1. פורסים את הזוקיני בעזרת קולפן ירקות. 2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בו קלות את השום. 3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותם , עד שהן מתחילות לשנות את צבען. 4. מוסיפים את הזוקיני ומעט מלח, מערבבים היטב, משאירים על האש ל-2 דקות ומורידים מהאש. 5. מפזרים מעל צנוברים שנקלו קלות במעט חמאה. 6. מגישים בטמפרטורת החדר.
באדיבות ג'אקומו - אשף הבישול האיטלקי
|