צור קשר l תקנון l דף הבית l מפת אתר l הבלוג
 

 polopane

עוף עם פנה ופלפלים


החומרים:
500 גרם חזה עוף, פרוס לרצועות
3 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל אדום ו-1 פלפל ירוק, חתוכים לטבעות
100 גרם פסטה פנה
3 שיני שום
3 כפות שמן זית
1/2 כוסית יין לבן יבש
2 פלפלוני צ'ילי
מלח
1 גבעול רוזמרין

אופן ההכנה:
1. שמים במחבת 2 כפות שמן הזית ומטגנים את העגבניות עד שהן מתרככות מעט (כ-6 דקות).
2. מוסיפים למחבת את השום והפלפלים החתוכים וממשיכים לטגן.
3. מוסיפים למחבת את היין הלבן ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם.
4. במחבת אחרת שמים 2 כפות נוספות של שמן זית ומטגנים בהן את רצועות בשר העוף במשך 7-8 דקות.
5. מעבירים את העוף למחבת עם העגבניות, מוסיפים פלפלוני צ'ילי ומלח ו-1/2 כוסית יין לבן.
6. מבשלים ביחד 3 עד 4 דקות.
7. מוסיפים את הפסטה שבושלה זה עתה. מפזרים מעל עלי רוזמרין ומגישים חם.

באדיבות ג'אקומו - אשף הבישול האיטלקי

 
 

רשימת דיוור